Het NAC-stadion zit komend jaar waarschijnlijk weer bomvol/
Het NAC-stadion zit komend jaar waarschijnlijk weer bomvol/ Foto: Stadsfotograaf Breda

Tempo seizoenkaartenverkoop NAC blijft hoog: B-Side en Vak G vol

Door: Wijnand Nijs Sport

BREDA - Wie nog een seizoenkaart voor de B-Side of Vak G dacht te kunnen verkrijgen, die heeft pech. NAC heeft de seizoenkaartmax voor deze twee vakken bereikt. De kaarten zijn 'verdeeld' onder belangstellenden van de schaduwlijst. Wel blijft er een klein aantal kaarten beschikbaar per wedstrijd voor deze vakken: 250 per wedstrijd.

Bij NAC stond de telefoon van de ticketverkoop de afgelopen week niet stil. "De 'afvallers' die zich hadden inschreven voor de schaduwlijst met een voorkeur enkel voor de B-side en/of Vak G hebben inmiddels een e-mail ontvangen dat we hen helaas niet kunnen plaatsen op hun voorkeursvak", meldt NAC.

Supporters die zich hebben ingeschreven met een voorkeur voor andere vakken of hebben aangegeven geen voorkeur voor een vak te hebben, die kunnen nog tot en met aanstaande vrijdag 15 juni gebeld worden. "Voor deze supporters geldt dus nog steeds; houd je telefoon goed in de gaten, want dat kan je zomaar een seizoenkaart van NAC opleveren", aldus NAC. 

Nu de eerste week van bellen naar de schaduwlijst erop zit en zowel de B-side als Vak G zijn uitverkocht, is het tijd om opnieuw de balans op te maken. NAC gaat in recordtempo richting hetzelfde aantal seizoenkaarten als vorig seizoen. "Vorig seizoen kwamen we, zelfs na de halve seizoenkaartverkoop, tot 15.295 seizoenkaarthouders. In de seizoenen 2009/2010 en 2010/2011 werden tevens 15.300 seizoenkaarten aan de man gebracht. NAC is dus nog steeds hard op weg om het recordaantal seizoenkaarten te verbreken."