Afbeelding

Shabby Harry's en 22AD

vrijdag 13 juli 2018 22:00 tot zaterdag 14 juli 1:00

Op vrijdag 13 juli 2018 kun je je weekend weer eens gevaarlijk goed beginnen, want deze avond treden de bands Shabby Harry's en 22AD op bij Friday On The Rocks. Verwacht een heerlijk stevige avond vol rock, rock en nog eens rock. Friday On The Rocks wordt georganiseerd door stichting Poporganisatie Breda (POB) en café De Speeltuin en is al jarenlang het wekelijkse evenement in het café aan de Visserstraat 14 te Breda, om bands de kans te bieden om van zich te laten horen en het publiek te trakteren op een lekkere pot live muziek. Ieder vrijdagavond gaan om 21.00 uur de deuren open, vangen de optredens om 22.00 uur aan en de entree is natuurlijk geheel gratis.

Als de grond begint te trillen, weet je dat de Shabby Harry’s in de buurt zijn. Deze hard rock ’n roll-band uit Steenbergen is een oorverdovende berg brullende gitaren, dampende drums en smeulende bas. Een harder geluid kun je je niet zomaar bedenken. Onder het motto 'Play Fucking Loud, Or Go Home!’ zorgen zij er keer op keer voor dat toeschouwers niet stil kunnen blijven staan. De band is een mean, lean, loud-ass rockin’ machine en ze spelen hun eigen snoeiharde nummers.

22AD gaat helemaal over het verwezenlijken van je dromen. Dirk Krijgsman droomde al jaren van het oprichten van een band, maar twijfelde of hij er klaar voor was. Op een avond vroeg hij de wereld om een teken. De volgende ochtend hoorde hij dat zijn held Chris Cornell overleden was. 22 dagen later was de band opgezet met Jasper van der Steen op drums, Ramon Strien op solo gitaar en Veerle van Hemert op bas en piano. Zwaar beïnvloed door bands zoals Alice In Chains, Foo Fighters, Incubus en Queens Of The Stone Age, onderscheidt hun sound zich door ultra lage en zware gitaren en hun bijzondere zangstijl, die vaak in harmonie wordt gezongen tussen Krijgsman en Van der Steen.

POB en café De Speeltuin presenteren Friday On The Rocks met Shabby Harry's en 22AD, vrijdag 13 juli 2018, Café De Speeltuin, Visserstraat 14 te Breda. Aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis.

www.facebook.com/shabbyharrys
www.22admusic.com
www.pobsite.nl
www.facebook.com/despeeltuin