Afbeelding

Dead Duck Jr.

zondag 15 juli 2018 17:00 tot 19:00

Op zondag 15 juli 2018 vindt er buiten bij café Bel Air Breda opnieuw een semi-akoestisch optreden plaats. Deze middag komt het Bredase Dead Duck Jr langs om onder de luifel, hun combinatie van singer- en songwritermuziek met akoestische pop, alternatieve rock en America met het aanwezige publiek te delen. Verwacht dus een heerlijke muzikale invulling van je zomerse zondagmiddag borrel. Live Onder De Luifel wordt in de zomermaanden door café Bel Air Breda georganiseerd in samenwerking met stichting Poporganisatie Breda (POB). Muzikanten worden uitgenodigd om hun muziek buiten het café te laten klinken, zodat het aanwezige publiek op het terras daar volop van kan genieten. Het café gevestigd aan Boschstraat 174 te Breda is op zondag al vanaf 12.30 uur open, aanvang van de Live Onder De Luifel-optredens is om 17.00 uur, en de toegang is natuurlijk geheel gratis.

Dead Duck Jr. is een Bredase band die een combinatie van singer/songwritermuziek, akoestische pop, alternatieve rock, roots én Americana speelt. De instrumentale bezetting van de band bestaat uit toetsen, drums of percussie, elektrische en akoestische gitaren, en daarbij natuurlijk ook zang. Twee ervaren rotten die samen spelen met twee frisse, jonge goden. Senior ontmoet letterlijk Junior in Dead Duck Jr., want deze formatie bestaat uit vaders en zonen, waarbij ze wel allemaal zonen zijn maar nog niet allemaal vaders. Van voorgangers van Dead Duck Jr., dus met min of meer dezelfde muzikanten maar met een andere bandnaam zoals Dead Duck Alley en Curfish, verschenen al meerdere cds. De muzikanten toerden eerder al eens door Marokko en stond al op de planken van cafés zoals Vulling, De Kleine Wereld, De Bruine Pij, Corenmaet en Het Hijgend Hert, maar ook op dat van poppodia Mezz te Breda en 013 te Tilburg. Eerder dit jaar speelden ze al een semi-akoestische set in de winkel van Roots Mail Music, en deze middag staan ze dus op uitnodiging van POB voor het eerst Live Onder De Luifel bij Bel Air.

Bel Air Breda en POB presenteren Live Onder De Luifel met Dead Duck Jr., zondag 15 juli 2018, café Bel Air Breda, Boschstraat 174 te Breda, aanvang optreden 17.00 uur en toegang geheel gratis.

www.facebook.com/deadduckjr
www.belairbreda.nl
www.pobsite.nl