Een vertrouwd beeld tijdens de 22e.
Een vertrouwd beeld tijdens de 22e. Archief BredaVandaag

Breda Drijft: Het aftellen is begonnen

Door: Guus Arnouts Cultuur

BREDA - 22 juli is het dan zover, Breda Drijft viert haar vijfjarig jubileum in de Haven van Breda. Speciaal voor dit lustrum worden er een aantal lekkere acts uit de kast gehaald.

Tickets gaan als zoete broodjes over de toonbank, laat de organisatie weten. “Wij zijn er klaar voor!” aldus Thibaud van der Steen van Breda Drijft. De laatste kaartjes zullen weldra ook verkocht zijn, laat Van der Steen weten. “De verwachting is dat het warme weer voorlopig aanhoudt, dus de mensen die nog twijfelden kunnen zich nu ook gaan verheugen op een zomerse editie van Breda Drijft.”

Muzikale hoogtepunten
Gelijkend op vorig jaar zijn er drie podia op het water die dit jaar worden gehost door Ploegendienst, Daisy en poppodium Mezz. Bekende namen als Bizzey (overdag) en De Lievelings DJ's van je Zusje, Crookx en guilty pleasure Def Rhymz (‘s avonds) zijn van de partij op de verschillende podia.

Uitbreiding
De succesformule lijkt ook geland in de rest van Nederland. Ook in Utrecht wordt dit jaar op 11 augustus Utrecht Drijft georganiseerd. De organisatie hoopt daar op zo’n 2000 deelnemers.