Afbeelding

Famous Belcrum Recordings

zondag 12 augustus 2018 17:00 tot 19:00

Op zondag 12 augustus 2018 zal tijdens Live Onder De Luifel bij café Bel Air Breda de formatie Famous Belcrum Recordings een optreden komen verzorgen. Dit trio zal deze middag vullen met heerlijke liedjes uitgevoerd in een akoestische setting. Verwacht dus een fijne muzikale invulling van je zomerse zondagmiddag borrel. Live Onder De Luifel wordt in de zomermaanden door Bel Air Breda georganiseerd in samenwerking met stichting Poporganisatie Breda (POB). Muzikanten worden uitgenodigd om hun muziek buiten het café te laten klinken, zodat het aanwezige publiek op het terras daar volop van kan genieten. Het café gevestigd aan Boschstraat 174 te Breda is op zondag al vanaf 12.30 uur open, aanvang van de Live Onder De Luifel-optredens is om 17.00 uur, en de toegang is natuurlijk geheel gratis.

Famous Belcrum Recordings is een Bredaas trio dat cover speelt, maar dan wel in een eigen akoestische en vocale bewerking. Dat gaat van Editors tot aan Amy Winehouse. Eerder speelde ze al eens in de overvolle winkel van Roots Mail Music tijdens Record Store Day 2018, en op het buitenpodium naast de Grote Kerk tijdens Bevrijdingsdag 2018. Deze middag brengen zij, soms net terug van vakantie, hun liedjes naar het terras van Bel Air Breda toe.

Bel Air Breda en POB presenteren Live Onder De Luifel met Famous Belcrum Recordings, zondag 12 augustus 2018, café Bel Air Breda, Boschstraat 174 te Breda, aanvang optreden 17.00 uur en toegang geheel gratis.

www.facebook.com/famousbelcrumrecordings
www.belairbreda.nl
www.pobsite.nl