Afbeelding
Foto: Peter Visser

Geen gratis busvervoer meer voor NAC-supporters

Door: Bregje Kop NAC

BREDA - Na veelvuldig overleg tussen NAC en Arriva is er na een aantal seizoenen dan toch een einde gekomen aan het gratis busvervoer van supporters. Gezien de relatief lage reizigersaantallen was het voor NAC niet meer mogelijk om de gepresenteerde extra kosten voor het busvervoer op zich te nemen of door te belasten aan alle seizoenskaarthouders. 

De afgelopen seizoenen konden supporters van NAC op vertoon van hun seizoen- of wedstrijdkaart gratis met de bus reizen naar het Rat Verlegh Stadion. Dit werd aangeboden door Arriva. Vanaf het seizoen 2018/2019 komt hier dus een einde aan. Wel introduceert Arriva een speciale korting voor supporters van NAC. 

Bezoekers van de thuiswedstrijden NAC kunnen profiteren van een kortingsactie waarmee je met een korting van vijftig procent met de bus reist op wedstrijddagen. Deze kaartjes zijn te koop in de NAC fanshop en online op de website van Arriva. Het is mogelijk om met zowel je OV-chipkaart in te checken als een kaartje te kopen bij de buschauffeur. Koop je je kaartje in bus, dan moet je wel betalen met pin.