Tranen van Van Cooth 2016
Tranen van Van Cooth 2016 Foto: Perry Roovers/SQ Vision

Kom alvast in de stemming met deze zeven meezingers Tranen van Van Cooth

Door: Mura Kuijpers Cultuur

BREDA - Aanstaande zaterdag is het alweer zover. Dan staat de binnenstad van Breda weer in het teken van Tranen van Van Cooth. Alvast een beetje in de stemming komen voor deze zestiende editie? Zing dan alvast de volgende nummers mee:

1. John de Bever - Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
Niet te missen in het rijtje. Dit nummer zal ongetwijfeld bijna iedereen wel kennen. ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ van John de Bever. Zien? Daar heb je zaterdag twee keer de kans voor. Om 17.00 uur en om 22.30 uur is hij live te horen.

 

2. Samantha Steenwijk - Als je tot morgen bij me blijft

The Voice zangeres Samantha Steenwijk timmert hard aan de weg en is een van de artiesten die te zien is zaterdag. Alvast meezingen doe je met ‘Als je tot morgen bij me blijft’. Zaterdag kan dat om 19.00 uur.

3. Tommy Lips - Kom maar in m’n armen

Voor de Bredase Tommy Lips is het een thuiswedstrijd aankomende zaterdag. Ook de afgelopen jaren was hij op het festival te vinden. Meezingen maar!

4. Sieneke - Donkere dagen

Een niet te missen Nederlandstalige artiest. Sieneke is zaterdag om 20.00 uur te zien. Kom nu al in de stemming met deze ‘tranentrekker’.

5. Marianne Weber - De Italiaan

Een terugblik en daarmee ook meteen vooruitblik naar aanstaande zaterdag. Drie jaar geleden bracht Marianne Weber nog het nummer De Italiaan ten gehore. Wellicht aanstaande zaterdag om 21.55 uur weer? Terugkijken en meezingen kan in ieder geval vast hier:

6. Mart Hoogkamer - Lekker leven

Nog een om deze week thuis al op hoog volume af te spelen. Mart Hoogkamer is zaterdag om 18.20 live te zien tijdens Tranen van Van Cooth.

7. Sjon en Yvonne - Amsterdamse medley

Meezingen doe je zeker met deze Amsterdamse medley die Sjon en Yvonne twee jaar geleden al lieten horen tijdens Tranen van Van Cooth. Ook dit jaar kun je met ze meezingen om 18.00 uur, 19.30 uur en 21.00 uur.