Voor 25 euro kennismaken met een van de tien deelnemende restaurants.
Voor 25 euro kennismaken met een van de tien deelnemende restaurants. Foto: Smakelijk Breda

Smakelijk Breda komt met tweede Restaurantweek

Door: Wijnand Nijs Economie uitgaan

BREDA - Culinaire website Smakelijk Breda komt met een tweede restaurantweek. Van vrijdag 14 tot en met zondag 23 september bieden tien restaurants een 3-gangenmenu voor slechts 25 euro.

De 3-gangenweek volgt op twee succesvolle edities waarbij restaurants een 4-gangenmenu voor 35 euro serveerden. De lijst met deelnemende restaurants van deze restaurantweek verschilt compleet met de 4-gangen restaurantweek. "Naast de culinaire parels die deelnemen aan de 4-gangen editie heeft Breda veel meer goede restaurants waar je heerlijk kunt dineren", aldus Dex Bos van het culinaire platform.

Gasten genieten tijdens deze restaurantweek van uiteenlopende keukens; van Franse en Italiaanse tot Spaanse en Aziatische gerechten. De restaurants hebben een 3-gangen (keuze)menu samengesteld met gerechten van de menukaart die je tijdens deze restaurantweek met korting kunt proeven.

"Door het aanbieden van een 3-gangenmenu voor slechts 25 euro is dit de perfecte manier om kennis te maken met deze restaurants", aldus Bos. Voor de meeste restaurants is dit de enige restaurantweek waaraan ze deelnemen. "Dat maakt onze restaurantweek zeer exclusief."

De deelnemende restaurants aan de Smakelijk Breda Restaurantweek zijn: Atnoon, Café Noir, De Colonie, Dickens & Jones, Eethuys 1535, Gaudim, Hemels Breda, Parc, La Cucina Italiana en The Tiger Club.