Robert Mühren
Robert Mühren Foto: NAC Breda

Robert Mühren versterkt aanval NAC

Door: Mura Kuijpers Sport

BREDA - NAC Breda versterkt zich dit seizoen met de 29-jarige Robert Mühren. De aanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van Zulte Waregem. “We hebben veel gesprekken gevoerd en zijn blij dat we Robert hebben overtuigd om voor NAC te kiezen”, aldus technisch directeur Hans Smulders.

Vorig seizoen speelde Mühren op huurbasis voor Sparta, waar hij zeven keer het net vond en goed was voor vijf assists. “Het is voor mij allemaal snel gegaan”, vertelt Mühren. “Vanochtend zat ik nog in België en nu sta ik als een gelukkig mens hier in het Rat Verlegh Stadion.”

De aanvaller laat weten het liefst net achter de spits te spelen, maar laat weten net zo goed te renderen als enige spits. “Het is in ieder geval mijn bedoeling om dit seizoen veel aan spelen toe te komen en het publiek op zoveel mogelijk doelpunten en assists te trakteren."

“Mühren is een ander type dan we al in huis hebben en past goed in het profiel van een spits die de ruimtes achter de laatste lijn van de tegenstander kan opzoeken”, laat Smulders weten. “Hij kan goed uit de voeten als enige spits, maar juist ook goed samen met Mitchell te Vrede spelen. Daarmee heeft onze staf nu meerdere opties voor de invulling van de aanvallende speelstijl.”