Rob Monseurs en Marc Verhoeven tekenen de overeenkomst.
Rob Monseurs en Marc Verhoeven tekenen de overeenkomst.

Wout Monseurs breidt regio uit met overname VKT

Door: Wijnand Nijs Economie

BREDA/SCHIEDAM -  Wout Monseurs BV uit Breda heeft per 1 september 2018 de de kantoorinrichtingsactiviteiten en de webshop van Verhoeven Kantoortotaal (VKT) overgenomen. Wout Monseurs neemt drie personeelsleden over.

De bedrijfsnaam VKT blijft behouden en het personeel van VKT gaat mee naar de vestiging van Wout Monseurs BV in Breda.

VKT werd in 1989 opgericht door Marc Verhoeven: het bedrijf verzorgt  projectinrichting voor kantoren en verkoopt kantoormeubelen en -toebehoren vanuit een centrale vestiging in Schiedam. De oprichter was vanwege gezondheidsredenen genoodzaakt om zich terug te trekken uit het bedrijf. “Ik ben blij dat mijn bedrijf onder een nieuwe eigenaar blijft bestaan”, stelt Verhoeven. “In Rob Monseurs herken ik veel van mezelf, zijn manier van ondernemen is gelijk aan die van mij. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat mijn klanten bij Wout Monseurs BV in goede handen zijn.”

Wout Monseurs BV is al zestig jaar actief in de markt. Dit familiebedrijf, opgericht door Wout Monseurs en nu geleid door zoon Rob, heeft elf medewerkers en een eigen showroom in Breda. Met de overname breidt Wout Monseurs BV haar marktpositie verder uit richting de Randstad.