Afbeelding

Banenmarkt Transport & Logistiek Etten-Leur

Advertorial

(advertorial) - Na eerdere succesvolle edities en ruim 150 matches is het donderdag 20 september a.s. weer tijd voor dé unieke banenmarkt Transport & Logistiek bij Blom Verkeersschool in Etten-Leur.

Of je nou student, vroegtijdig schoolverlater, werkloos of gewoon toe bent aan een nieuwe uitdaging, hier ontmoet jij jouw toekomstige werkgever! Tientallen bedrijven presenteren zich tijdens deze unieke banenmarkt in Etten-Leur. De vacatures zijn uiteenlopend van magazijnmedewerker, chauffeur tot aan rijinstructeur.

Donderdag 20 september
De avond start om 18.30 uur met een korte presentatie over de sector, de kansen op de arbeidsmarkt en opleidingen met baangarantie. Ook de aanwezige bedrijven zullen zich hier kort aan je voorstellen en vertellen over hun vacature(s).

Presentatie
Na de presentatie wordt de avond officieel geopend en is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met de diverse bedrijven. Ook is er een mogelijkheid CV-check te laten checken door experts, vaak kun je met een kleine aanpassing al een hele andere indruk achter laten!

Opleiding van nieuwe medewerkers is de toekomst
Tijdens de banenmarkt wordt er ook gekeken naar de opleidingsbehoeften en worden er opleidingen met baangarantie aangeboden waarbij er gekeken wordt naar om- of bijscholing om de inzetbaarheid te verbeteren. Dit kan variëren van o.a. een rijbewijs, de nascholing code 95 of een certificaat voor interne transportmiddelen, het is maar net wat de kandidaat nodig heeft.

Zit jouw toekomstige werkgever er tussen?
Op dit moment zullen onderstaande bedrijven aanwezig zijn, op onze website www.viaquales.nl vind je een actueel overzicht.
JLN transport, Werktalent, MJ Oomen, Wolfram Chain, Jado infratechniek, Koopman, Actief Werkt, CNC Moerdijk, Breewel Transport, Logistiek OpleidingsCentrum, Worktrans, De Rooy, Modoc, Blom Verkeersschool, Randstad.

Banenmarkt
'Ook het Werkgevers Servicepunt West-Brabant is aanwezig en ondersteunt deze banenmarkt omdat veel werkzoekenden door deelname aan deze banenmarkt een baan vinden. Er is voldoende werk in de Transport & Logistieke sector, echter zijn de meeste werkzoekenden niet voldoende geschoold of hebben een steuntje in de rug nodig om een baan te vinden; een banenmarkt als deze leent zich hier uitstekend voor.' Jan van de Wouw, Senior Adviseur Werkgeversdiensten.

Aanmelden
Zorg dat je erbij bent! Donderdag 20 september Start 18.30 uur (koffie staat klaar vanaf 18.00 uur).
Aanmelden gewenst: www.viaquales.nl | 088 0184 300 | iris@viaquales.nl

Kun je er niet bij zijn? Houd onze website in de gaten want, op korte termijn organiseren wij ook een banenmarkt in Tilburg.

Blom Verkeersschool
Handelsweg 11, 4879 AJ Etten-Leur, 076 501 5535

Banenmarkt Transport & Logistiek bij Blom Verkeersschool in  Etten-Leur.