Logo bredavandaag.nl
Foto: BredaVandaag

Gezocht: nieuw baasje voor gedumpte kringlopergrasparkiet

BREDA - Ze hebben al heel wat meegemaakt bij kringloopwinkel Vincentius Vereniging Breda, maar vanmiddag troffen medewerkers een toch wel bijzondere verrassing aan bij het innamepunt: daar stond woensdagmiddag een vogelkooi met alles erop en eraan én met een fluitende parkiet op z'n stok. 


"We zitten nu wel een beetje met die vogel in onze maag, want we nemen eigenlijk geen levende have aan", laat een medewerker weten. Volgens hem stond er op het moment dat de kooi werd gebracht even niemand achter de balie. "Daardoor weten we ook niet wie hem gebracht heeft, de persoon is binnengewandeld heeft de kooi gedumpt en is meteen weer vertrokken. Momenteel zijn we druk op zoek zijn naar een nieuw baasje voor de vogel. Zo niet, dan gaan de vogel en de kooi met een medewerker mee naar huis." 

Gesloten
Morgen en vrijdag is Vincentius gesloten. Vandaar dat er snel naar een noodoplossing wordt gezocht. "We zitten eraan te denken om, mocht er niemand zich melden voor de vogel, om het beestje over te brengen naar het Vogel Revalidatie Centrum in Zundert." Nieuwe eigenaars kunnen zich vandaag nog melden aan het adres aan de Koele Mei. 

Guus Arnouts


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief