Afbeelding
Foto: Remy van Den Hurk (REMYDESIGNS)

Aandelen Brouwerij Frontaal vliegen de deur uit: al 3500 stuks verkocht

Economie

BREDA - Nog maar drie weken zijn ze te koop, maar er zijn nu al ruim 3.500 aandelen van de Bredase Brouwerij Frontaal verkocht. En volgens eigenaar Roel Buckens zal de populariteit van een Frontaal-aandeel nog wel even aanblijven.

De brouwerij gaat uitbreiden naar de productieruimte van de voormalige snoepfabriek De Faam. Om dat te bekostigen zijn er op dit moment nog 6.500 aandelen nodig. “Er is veel belangstelling voor, dus ik ga ervan uit zeker dat we alle aandelen gaan verkopen”, zegt Buckens zelfverzekerd.

Schoonmaken
Omdat er zoveel aandelen verkocht zijn, kan er langzaamaan begonnen worden met de verbouwing. Langzaamaan want er valt eerst nog genoeg schoon te maken. “Bij de productie van het snoep werd veel suikerpoeder gebruikt”, vertelt Buckens. “Dat zit nu werkelijk overal en dat moet eerst schoon voordat het proeflokaal de deuren kan openen.” De beoogde opening zal in januari of februari 2019 plaatsvinden. De brouwerij wordt op 1 maart geïnstalleerd zodat op 1 april de eerste biertjes gebrouwen kunnen worden.