Archieffoto
Archieffoto Foto: Vinnie de Laat

Boze fans wachten selectie NAC op in Zundert

Door: Wijnand Nijs Sport

ZUNDERT - Boze NAC-fans wachten dinsdagavond de spelersbus op bij het trainingscomplex van de club in Zundert. De fans willen uitleg van de technische staf over de wanprestatie van dinsdagavond in Waalwijk. Daar werd NAC met 2-0 verslagen door RKC Waalwijk in de bekerwedstrijd.

Voor de fans is de maat vol. NAC maakt de slechtste seizoensstart ooit, met een overwinning in zes wedstrijden. Afgelopen weekend werd kansloos verloren van VVV Venlo. Komende zaterdag komt koploper PSV op bezoek. Fans van NAC doen op social media de suggestie om maar gewoon het onder 19 elftal op te stellen. "Die willen tenminste wel."

Op beelden van Omroep Brabant is te zien dat het om een flinke groep gaat. "Voetballen, voetballen", klinkt het uit de boze kelen.

Niet alle NAC-fans zijn het eens met de actie. "Wat een droefenis zeg. Welke club is er ooit beter van gaan voetballen wanneer de bus opgewacht is. Van loze kreten als 'Voetballuh' en 'Schaam je kapot' gaat geen enkele speler beter voetballen. Ga toch lekker naar huis en sta er zaterdagavond tegen PSV weer", tweet Youri.

De bus is inmiddels gearriveerd. Volgens verslaggever Ronald Sträter van Omroep Brabant gaat het er rustig aan toe. Supporters gaan in gesprek met trainer Mitchel van der Gaag en andere vertegenwoordigers van de staf.

(meer volgt)