Afbeelding

Groot indoor trampolinepark naar Teteringen

Door: Peter Houtepen Economie

TETERINGEN - Speelparadijs Monkey Town Breda gaat haar leisure activiteiten in de stad uitbreiden. Het gaat indoor trampoline park openen in Teteringen. Street Jump Breda moet met zestig toestellen het grootste indoor trampolinepark in de omstreken worden en wordt gevestigd in de tennishallen op Sportpark Teteringen.De exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt dit met de kerstvakantie

Street Jump Breda vormt onderdeel van een landelijke franchiseketen. De tennisbanen worden omgebouwd tot ruim 3500 m2 trampolinepark met aanvullende horeca. "Op steeds meer plekken in het land zie je dit soort parken komen", aldus de Monkey Town-eigenaren Pascal en Bart de Pon-Verwijmeren. "Verbazingwekkend genoeg stond Breda hier nog niet tussen, terwijl het met autosnelwegen en diverse openbaar vervoer-gelegenheden binnen handbereik de ideale uitvalsbasis vormt voor een indoor trampolinepark. Die parken vormen een nieuwe trend in Europa en hier willen we Breda graag van mee laten genieten."

Bij Street Jump Breda kun je terecht voor een leuke dag met het gezin, maar ook voor een uniek uitje met het bedrijf of vrienden. Street Jump Breda biedt tevens verschillende arrangementen aan voor kinderfeestjes waarbij allerlei sportieve uitdagingen klaarstaan. "Wij willen er graag aan bijdragen dat kinderen meer gaan bewegen", vertellen de eigenaren.