Jorien Renkema (links) en Rob Janssen (rechts)
Jorien Renkema (links) en Rob Janssen (rechts) Foto: NPO 3FM

Nachtelijk bezoek wandelende 3FM dj’s

Door: Robbert Temmen Algemeen

BREDA - Breda wordt ook dit jaar weer bezocht door een dj-team van radiozender 3FM. Dit jaar is het alleen niet het Glazen Huis, dat in 2008 en 2016 in Breda heeft gestaan, de reden voor de komst van de dj’s.

3FM dj’s Jorien Renkema en Rob Janssen lopen dit jaar door Nederland voor de actie 3FM Serious Request: Lifeline. Dit is de vervanger van het Glazen Huis. De twee komen zaterdag tussen 03.00 uur en 04.30 uur via Bavel aan op de actie bij het Chasséveld. Vervolgens lopen ze naar de volgende actie op de parkeerplaats van de Jumbo in Teteringen. Daar zullen ze tussen 04.30 uur en 05.30 uur aanwezig zijn. Luisteraars en fans hoeven niet te wachten tot de twee zijn gearriveerd en kunnen gelijk beginnen met geld inzamelen. 

Tijdens 3FM Serious Request: Lifeline lopen in totaal 3 dj-teams naar actievoerders door het hele land en maken ze liveradio. Jorien en Rob zijn op 18 december begonnen aan hun 171 kilometer lange looptocht. Ze zijn gestart vanaf de Markt in Weert en eindigen maandagmiddag bij het nieuwe hoofdkwartier van Serious Request in Utrecht.