Afbeelding
Archieffoto: Peter Visser

Olivier Rommens zet carrière voort bij TOP Oss

Door: Peter Houtepen NAC

BREDA - Olivier Rommens zet zijn voetbalcarrière voort bij TOP Oss. De 23-jarige middenvelder tekent er een contract voor tweeënhalf jaar en wordt bij de club herenigd met zijn oudere broer Philippe.

Kort voor Nieuwjaar besloten Olivier Rommens en NAC Breda in onderling overleg tot ontbinding van het contract. NAC nam de Belg in de zomer van 2016 transfervrij over van PSV. In zijn eerste seizoen kwam Rommens tot 24 wedstrijden voor NAC in het jaar dat de club promoveerde. Mede door een langdurige blessure kwam hij de afgelopen anderhalf jaar niet meer tot minuten in het eerste elftal.

Directeur Peter Bijvelds van TOP Oss is zeer te spreken over zijn nieuwste aanwinst. Omdat hij op meerdere posities uit de voeten kan en omdat hij – net als Philippe – karakterologisch goed in elkaar steekt. "Olivier is een winnaar. Een bijter. En een slimme voetballer. Met hem win je wedstrijden", licht Bijvelds op de website van de club toe. "Daarnaast heeft hij heeft hij ook nog eens veel dynamiek in zijn spel. Ik ben blij dat we hem voor langere tijd hebben weten te binden."