Foto: Wijnand Nijs

Greetje Bos in de race voor Vrouw in de Media AwardNoord-Brabant2018

BREDA - Greetje Bos, wethouder in de gemeente Breda en ook bekend vanwege haar werk als officier van justitie, is een van de tien genomineerden voor de Vrouw in de Media Award Noord-Brabant 2018.


Naast de landelijke Vrouw in de Media Award en de You Go Girl Award, wordt dit jaar voor de derde keer een Vrouw in de Media winnares per provincie uitgereikt. 

Er kan gestemd worden tot en met donderdag 31 januari op www.vrouwindemedia.nl. De prijzen zijn een initiatief van Mediaplatform VIDM en sprekersbureau ZijSpreekt. 

Op maandagavond 11 februari is er ter gelegenheid van tien jaar Vrouw in de Media Award een jubileumevent in Instituut Beeld en Geluid in Hilversum vanaf 19.30 uur. Minister Ingrid van Engelshoven van OCW zal dan de landelijke Award-winnares bekendmaken. Die avond wordt er ook een compilatie getoond van de uitreikingen van de regionale awards. Die worden de week ervoor tussen maandag 4 februari en vrijdag 8 februari in alle provincies bekendgemaakt. De award voor Noord-Brabant wordt op 4 februari uitgereikt.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief