Impressie van Bond Towers in Breda.
Impressie van Bond Towers in Breda. Foto: Bond Concepts

Bredase Bond Concepts trekt kantoorformule door naar Eindhoven

Economie

BREDA - Het in Breda gestarte Bond Concepts trekt zijn kantorenformule door naar Eindhoven. Hiervoor is een kantoorpand gekocht wat op dit moment bekend is als Epic Business Centre..

Het pand, gelegen aan de Luchthavenweg 81 bij Eindhoven Airport, is zo’n 19.000 vierkante meter groot. ‘’Dit is een mooi oppervlakte om ons concept in neer te zetten’’ aldus de commercieel manager van Bond Concepts Maurice Vermeulen.

De panden kenmerken zich door een gezamenlijke receptie, een restaurant en koffiebar, vergaderzalen, maar bijvoorbeeld ook fitnessmogelijkheden en een ruimte met biljart, tafelvoetbal, airhockey.

Bond Concepts is een Belgische investeringsmaatschappij, geleid door de ook in Breda actieve ondernemer Alexander Oet, met meer dan een miljoen vierkante meters kantoor in België en Zwitserland. Sinds vier jaar is het bedrijf in Nederland actief.

Volgens commercieel manager Maurice Vermeulen breidt het concept zich de komende tijd verder uit. Namens Bond Concepts is hij op zoek naar kantoorpanden met een afmeting van boven de 10.000 vierkante meter in heel Noord-Brabant en Limburg.

In Breda heeft Bond meerdere locaties. Een daarvan is Bond Towers aan de Claudius Prinsenlaan. Daarvoor staat een grote renovatie gepland.

Impressie van Bond Towers in Breda.