Voor derde keer dit seizoen spelen inwoners Breda om miljoenen in Miljoenenjacht | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Wie mag de gouden koffer van Linda de Mol openen?
Wie mag de gouden koffer van Linda de Mol openen? (Foto: Postcode Loterij)

Voor derde keer dit seizoen spelen inwoners Breda om miljoenen in Miljoenenjacht

AMSTERDAM/BREDA - Vijftig inwoners van Breda uit postcodegebied 4826 strijden om prijzen tot vijf miljoen euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. 


Al twee keer eerder dit seizoen waren inwoners van Breda te zien in Miljoenenjacht. Zij schopten het niet tot de finale. Of de inwoners uit postcodegebied 4826 méér geluk hebben, is zondag 31 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Theo (70) uit Breda is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam. Hij neemt zijn vrouw mee en is vastberaden over zijn tactiek: "Als ik word uitgekozen, dan ga ik voor een plekje achter de desk. Ook het koffernummer heb ik al in mijn hoofd: dat is mijn trouwdatum. Verder heb ik me goed voorbereid. Ik zie al helemaal voor me dat Linda mijn naam roept, dat ik dan opsta en ga juichen. Ik heb er zin in!"

De vijftig inwoners van Breda zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht met daarin de inwoners van Breda is zondag 31 maart van 20.00 tot 21.30 uur bij RTL4 te zien.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief