De Verbeeten Challenge vindt plaats in het Mastbos
De Verbeeten Challenge vindt plaats in het Mastbos Foto: CreativeCommons

Verbeeten Challenge voor strijd tegen kanker dit jaar ook in Breda

Door: Bregje Kop Algemeen

BREDA - De Verbeeten Challenge vindt dit jaar voor de zesde keer plaats. Het Verbeeten Fonds hoopt met dit evenement zo veel mogelijk geld op te halen voor het verbeteren van de behandeling van borstkanker.

Het evenement vindt plaats op zondag 7 april. De challenge wordt dit jaar voor het eerst in Breda gehouden en gaat van start in het Mastbos, op de hoek Bouvignelaan/Bouvignedreef. Alle opbrengsten van de Verbeeten Challenge gaan naar het goede doel: het Verbeeten Fonds. Net als vorig jaar gebruikt het Verbeeten Fonds de opbrengsten voor een project dat gericht is op het verbeteren van de behandeling van vrouwen met borstkanker. 

De Verbeeten Challenge is een evenement voor alle leeftijden. Je kunt in Breda diverse afstanden fietsen, wielrennen, wandelen of hardlopen. Aan de challenge kun je mee doen als teams. 

Het evenement duurt van 09.00 uur tot 18.00 uur. Tussen 9.00 en 18.00 uur in Tilburg en tussen 12.00 en 18.00 uur in Breda zijn er tal van activiteiten op de start- finish locatie. Omstreeks 17.00 uur wordt het eindbedrag feestelijk bekend gemaakt.