Annie van Hooijdonk op haar werkplek in het Rat Verlegh Stadion.
Annie van Hooijdonk op haar werkplek in het Rat Verlegh Stadion. Foto: Rocketfilms
video

Bedrijfsvlog: Avondje NAC met Annie van Hooijdonk

Door: Wijnand Nijs Sport

BREDA - Het zijn roerige tijden bij NAC. En dat is een understatement. Toch gaat het zoals het in het clublied is verwoord: De club zal nooit verloren gaan. Deze week was de eerste werkdag van de nieuwe hoofdtrainer Ruud Brood en presenteerde NAC met Luuc Eisenga een nieuwe algemeen directeur en met Tom Van Den Abbeele een nieuwe technisch directeur.

Het zijn veel veranderingen, die moeten gaan leiden naar verbeteringen. Voor de NAC-fan is het fijn dat sommige dingen blijven zoals ze zijn en horen. De nieuwe directeur verwees niet voor niks naar 'erfgoed, waar je zorgvuldig mee om moet gaan.'

Geen trommels in het stadion, geen feestmuziekjes na een doelpunt. En juist wel de stem van Annie van Hooijdonk voorafgaand aan en tijdens de thuiswedstrijden. Dit jaar is het veertig jaar geleden dat haar stem voor het eerst door het stadion klonk, tegen Sparta. Veertig jaar later kriebelt de wedstrijdspanning bij iedere NAC-supporter als Annie de wedstrijd inluidt.

Wij portretteerden Annie in het kader van ons Bedrijfsvlog, waarmee we regionale bedrijven de gelegenheid bieden zichzelf in de schijnwerpers te zetten. Zelf met je bedrijf geïnteresseerd in een mooi videoportret? Neem contact op met Kim Kustermans.