Zoon Ramon laat een wensballon voor Ger van Zundert op.
Zoon Ramon laat een wensballon voor Ger van Zundert op.
foto's

Depla: 'Goed om te zien hoe Tuinzigt in moeilijke dagen voor elkaar klaar staat'

TUINZIGT - Honderden vrienden, bekenden en wijkbewoners zijn woensdagavond aanwezig bij de herdenking voor de dinsdag overleden Ger van Zundert. Met hun aanwezigheid willen ze de familie van Ger een warm hart toedragen. "Mijn vader, mijn ouwe, mijn vriend, wat ze jou hebben aangedaan is onmenselijk en heb jij zeker niet verdiend", zegt zoon Ramon op Facebook.


Zoon Ramon dankt in het bericht iedereen die medeleven heeft getoond. "ik wil iedereen bedanken voor alle berichtjes en steun die ik tot nu toe al heb gehad, ik kan ze helaas niet allemaal beantwoorden. Bedankt."

Bij de bijeenkomst aan de Sparrenweg worden 49 ballonnen opgelaten, verwijzend naar de leeftijd van Van Zundert. Na een minuut stilte volgt een Stille tocht. Ook burgemeester Depla is aanwezig bij de bijeenkomst.

Van Zundert raakte maandagavond zwaar gewond na een aanslag op zijn leven en overleed in de loop van de nacht aan zijn verwondingen in het ziekenhuis in Rotterdam. De oproep voor de herdenking is dinsdag gedaan op Facebook door Tommy Dieckmann, een vriend van de familie Van Zundert. Het bericht is meer dan 500 keer gedeeld.

FOTOSERIES