Foto: Corine Roks

Nu officieel: Fietspad Van Nassau tot Van Gogh

BREDA/ZUNDERT - Het is sinds deze week officieel: het fietspad Van Nassau tot Van Gogh: een fietspad over grondgebied van Breda én Zundert langs de beek Aa of Weerijs. Donderdag vond de officiële opening van dit fietspad plaats.


Wethouder Paul de Beer (gemeente Breda) en wethouders Patrick Kok en Johan de Beer (gemeente Zundert) fietsten elkaar tegemoet op dit nieuwe fietspad en troffen elkaar op de locatie van de officiële opening: bij het bruggetje aan De Hofdreven in Rijsbergen. Diverse inwoners onder wie bestuursleden van de Stichting Fietspaden Netwerk Mark en Weerijs, voornaamste trekker van dit fietspad, fietsten mee.

In Breda start het fietspad op de kruising Weerijssingel – Vredenburchsingel. In Zundert vanaf de Bakkebrugstraat in Klein Zundert.

De wethouders onthulden samen met Adje Maes, bestuurslid van de Stichting Fietspaden Netwerk Mark en Weerijs, een bord met daarop: 'Fiets van Nassau tot Van Gogh'. Deze bordjes komen, in kleiner formaat, langs het gehele fietspad. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief