Meel en scheerschuim op auto's bij een examenstunt in Breda.
Meel en scheerschuim op auto's bij een examenstunt in Breda. (Foto: Instagram.com/handhaving_breda)

Examenstunt loopt uit de hand: 'Scheerschuim en meel op geparkeerde auto's'

BREDA - Een examenstunt in Breda-West is donderdag uit de hand gelopen. Dat meldt Handhaving Breda via Instagram.  


De BOA's kregen de melding vanuit de meldkamer dat een examenstunt uit de hand zou lopen in Breda-West. "Ter plaatse zagen wij zeker 150 leerlingen die portierdeuren van voorbijrijdende auto's opentrokken, vuurwerk afstaken, scheerschuim en meel op geparkeerde auto's gooiden en ons van allerlei kanten beledigden", melden de handhavers in een post op Instagram.

Daarop kwamen in elk geval drie eenheden van de politie ter plaatse en nog eens drie eenheden van de Handhaving 'omdat enkele groepen jongeren niet wilden vertrekken'. BOA's en politie bekeurden enkele jongeren voor onder andere baldadigheid.

"De groepen hebben ze zich gelukkig verder gedragen die middag", melden de handhavers, die besluiten met een tip. "Eexamen stunts zijn leuk, maar zorg ervoor dat de omwonenden er geen last van ondervinden!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gisterochtend kregen wij de melding vanuit de meldkamer dat een examenstunt uit de hand zou lopen in een wijk in Breda-West. Ter plaatse zagen wij zeker 150 leerlingen welke portier deuren van voorbijrijdende auto’s opentrokken, vuurwerk afstaken, scheerschuim en meel op geparkeerde auto’s gooiden en ons van allerlei kanten beledigde. Daarop kwamen zeker 3 eenheden van de @politieteamweerijs en 3 eenheden van de Handhaving ter plaatse, omdat enkele groepen jongeren niet wilden vertrekken. Enkele jongeren uit de menigte kunnen halen welke zijn bekeurd voor onder andere baldadigheid. De groepen hebben ze zich gelukkig verder gedragen die middag. Tip; examen stunten zijn leuk, maar zorg ervoor dat de omwonenden er geen last van ondervinden! #samenvoorveiligheid #handhaving #breda

Een bericht gedeeld door Handhaving Gemeente Breda (@handhaving_breda) opFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief