Youtuber Kaj Gorgels
Youtuber Kaj Gorgels (Foto: Youtube)

Kaj Gorgels op congres Digitale Communicatie Breda

BREDA -  Youtuber Kaj Gorgels is een van de drie keynotesprekers op de derde editie Congres van de Digitale Communicatie in Breda. Dit congres wordt georganiseerd door de nieuwe generatie marketing en communicatieprofessionals van Avans.


Naast Gorgels komen ook Henk Veldman van Tony's Chocolonely en Marcel Molenaar van LinkedIn. Zij nemen bezoekers mee in de razendsnelle ontwikkelingen in de digitale communicatie. Het evenement vindt plaats op donderdag 25 april in Breepark, Breda.

Het Congres van de Digitale Communicatie 2019 bestaat uit twee dagdelen (9.00 tot 12:30 uur en 13.30 tot 17.00 uur). Per dagdeel zijn er twee keynote-sprekers en twee rondes met parallelsessies, verzorgd door digitale experts, interactie professionals en ondernemers.

Het congres is bedoeld voor zowel studenten van Avans Hogeschool Breda als marketing en communicatieprofessionals. Voor studenten en medewerkers van Avans is toegang gratis. Professionals betalen  €40,- inclusief lunch per dagdeel. Het congres vindt plaats in Breepark.

Afgelopen jaar trok de tweede editie meer dan 300 bezoekers.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief