Happy Station XXL
Happy Station XXL (Foto: Ankie Nederlof)

Nieuwe winkels en horeca in Station Breda

BREDA - Twee nieuwe winkelformules en een horecazaak gaan zich vestigen in Station Breda. Dat laat een woordvoerster van NS weten. Hiermee krijgt het station, dat kampt met winkelleegstand, ietwat opvulling. 


Onlangs werd bekend dat drogist Holland & Barret vertrekt uit het station. Maar binnenkort nemen twee winkels en een horecaformule hun intrek in het Bredase station. Het examenbureau LaMark vestigt zich binnen enkele weken aan het eind van een van de zijarmen van het station. Het gaat om de winkelruimte waar momenteel Happy Station XXL is gevestigd.  Playmobil-liefhebber Patric van Boven Kaarsmaker mocht daar zijn drieduizend Playmobilfiguurtjes uitstallen vanaf 2015, omdat NS geen huurder kon vinden. Happy Station XXL werd jaarlijks door zo'n 60.000 mensen bezocht. Ook neemt binnenkort sport- en gezondheidswinkel ZZIIN zijn intrek in het station. Deze komt bijna naast Happy Station XXL. In de passage komt een nieuwe vegetarische horecazaak. 

"Ook zijn we in gesprek met twee geïnteresseerden voor de leegstaanden ruimtes aan de centrumzijde", laat de woordvoerster weten. "Het lijkt er op dat er steeds meer lege ruimten opgevuld gaan worden." 

Bregje Kop

FOTOSERIES