Afbeelding
Foto: Imirafoto

Openingsweekend Foodhall trekt meer kijkers dan eters

Algemeen

BREDA - Het eerste weekend zit er op. Foodhall Breda is nu officieel geopend en alle horeca-ondernemers hebben meteen een paasweekend gedraaid. Druk? "Het was een lekker weekend."

Op Goede Vrijdag opende de foodhall voor het eerst haar deuren. Alle hongerige en nieuwsgierige Bredanaars gingen deze dag richting de Reigerstraat om een kijkje te nemen. "Tijdens de openingsvrijdag was het echt extreem druk", vertelt concept-manager van Foodhall Breda, Peter Santegoeds. "Precieze aantallen kan ik nog niet noemen, maar ik weet wel dat heel veel mensen gewoon even een kijkje kwamen nemen en niet hebben gegeten." 

Na zo'n openingsweekend loop je altijd tegen dingen aan die in het vervolg beter kunnen. Zo ook bij Foodhall Breda. "We hebben veel positieve reacties gekregen, maar ook een aantal tips," vertelt de concept-manager. Zo begaf de lift van Foodhall Breda het in het eerste weekend al. "Dat was erg vervelend." Ook kan volgens de bezoekers de aanduiding naar de toiletten beter. "We gaan met alle tips aan de slag", zegt Santegoeds.

Volgens Santegoeds verliep het al met al erg goed. "Bij het ene zaakje was het drukker dan bij de ander, maar we zijn over het algemeen heel tevreden." Komende weken verwacht Santegoeds dat de drukte aanhoudt. "Het is meivakantie, dus dat is voor ons positief", laat de concept-manager weten. "Het is even afwachten wat Koningsnacht en -dag doen, want dan zijn we ook gewoon open natuurlijk. Maar we hebben er alle vertrouwen in."