Een eerdere fietstocht van D'n Vuilen Oek.
Een eerdere fietstocht van D'n Vuilen Oek. (Foto: Guus Welten)

D’n Vuilen Oek fietst voor goede doel langs ‘Onderwereld van Breda’

BREDA - Een fietstocht langs de ‘Onderwereld van Breda’. Dat gaat D’n Vuilen Oek op 29 september doen. Op hilarische wijze worden de deelnemers aan de fietstocht langs veel historische plekken gevoerd die Breda kenmerken als ‘centrum van dun handel’.


D’n Vuilen Oek zet zich jaarlijks in voor goede doelen. “De buit komt dit jaar ten goede aan Stichting Zorgmarkt Breda”, laat de organisatie weten. Stichting Zorgmarkt Breda is ontstaan uit een idee van burgerinitiatief club Kruimel. Naast het gratis weggeven van kinderkleding en speelgoed aan kinderen met een beperking geeft club Kruimel ondersteuning aan ouders in de vorm van een praatje, advies en doorverwijzing in de wereld van zorg & dienstverlening. Stichting Zorgmarkt Breda heeft als doel ouders van kinderen met beperking te informeren over de mogelijkheden van hulp, ondersteuning en begeleiding binnen de wereld van de zorg & dienstverlening.  

De ontvangst is zondag 29 september vanaf 12.00 uur. De fietsers starten in groepen om 13.00 uur vanaf Boerke Verschuren op de Ginnekenmarkt. Om 18.00 uur is er een afsluitende barbecue. Aanmelden kan tot uiterlijk 21 september via e-mail info@vuilenoek.nl o.v.v. ‘fietstocht’ en de naam van de deelnemer. Deelname kost  € 25,00 p.p, te voldoen bij aanmelding via IBAN: NL 32 ABNA 0607 3695 58 tnv ‘fietstocht’ en naam van de deelnemers.

En goed om te weten, sluit de organisatie met een knipoog af: “Gestolen fietsen worden uitgesloten van deelname.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief