Afbeelding
Foto: Graphic Matters

Epic en Blind Walls Gallery releasen op kunstwerk gebaseerd t-shirt

Door: Bregje Kop Algemeen

BREDA - Blind Walls Gallery en Epic Breda releasen deze week een uniek t-shirt gebaseerd op de muurschildering van BoonieM. Het eerste 'Blind Walls Epic Stories' shirt is vanaf vrijdag in beperkte oplage te koop.

Het t-shirt is gebaseerd op het drieluik dat BoonieM in 2018 maakte in de steeg tussen de Molsparking en de Ginnekenstraat. Het werk toont de mysterieuze wereld van de graffitischrijver. Blind Walls Gallery maakte samen met de Bredase sneaker & sportswear store Epic dit shirt, gebaseerd op het eerste paneel van de schildering. Tevens werd er door de Bredase studio Apvis een 'Augmented Reality App' ontwikkeld waarmee de schildering tot leven komt. Wanneer je je telefoon op het shirt richt zie je de illustratie bewegen.

Tijdens de release party bij Epic kan de bezoeker als eerste een van de 50 t-shirts halen, volledig in stijl in een verfblik verpakt. Team Epic en Blind Walls Gallery zijn aanwezig voor vragen, Dok19 zorgt voor biertjes en BoonieM is er natuurlijk om shirts te signeren. Iedereen is op 5 juli vanaf 18.00 uur welkom bij de winkel aan de Lange Brugstraat.