Meerdere kinderen gingen dinsdag aan de slag als medewerker bij Albert Heijn
Meerdere kinderen gingen dinsdag aan de slag als medewerker bij Albert Heijn (Foto: Shutterstock)

Klanten kijken gek op bij Albert Heijn Oude Vest: kinderen aan de slag als kassamedewerkers

BREDA - Wie dinsdagochtend naar Albert Heijn aan de Oude Vest ging voor zijn boodschappen, kon nog wel eens gek opkijken. In de winkel waren namelijk wel heel bijzondere werknemers aan het werk: kinderen van kinderopvang Kober.


Verdeeld over de winkel namen dinsdagochtend meerdere kinderen de supermarkttaken op zich. Van kassamedewerker tot vakkenvuller. "Daar stonden de klanten wel even van te kijken", lacht een Albert Heijn-werknemer. Geen uitzendbureau, maar een kinderopvang, stuurde de kinderen dinsdagochtend richting de winkel aan de Oude Vest. "De kinderen zijn afkomstig van kinderopvang Kober", aldus de medewerkster. "Ongeveer twee keer per jaar hebben we dit soort acties." 

Bedoeling van de actie is om de kinderen een leuke dag te bezorgen. En of ze het leuk vonden. "De kinderen waren heel enthousiast. Ze vonden het echt enorm leuk."

De meeste klanten deelden dit enthousiasme. "Maar niet alle klanten vonden het even leuk hoor", vertelt de medewerkster. "Sommige hadden haast en vonden het te lang duren."

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief