Afbeelding
Foto: Tom Doms

Ploegendienst roept op kaartjes te sturen naar slachtoffer tokkelbaanincident

Door: Bregje Kop Algemeen

BREDA - De organisatie van Ploegendienst roept haar 'collega's' op om een kaartje te sturen naar het slachtoffer van het tokkelbaanincident. De organisatie hoopt haar zo een hart onder de riem te kunnen steken. Het meisje, Eline, is twee maanden na Ploegendienst nog steeds herstellende. 

Via de Facebookpagina van Ploegendienst werd de boodschap verspreid. "Het nieuws van het tokkelbaanincident tijdens PLOEGENDIENST Festival zal jullie vast en zeker Onze Eline is kei hard aan het knokken voor een goed herstelniet ontgaan zijn", begint het bericht van de organisatie. "In het kader van respect en goed herstel voor het meisje, Eline, hebben wij er bewust voor gekozen om te zorgen voor zo min mogelijk (extra) commotie in die periode." Het festival dat plaats vond bij de Galderse Meren is inmiddels twee maanden geleden. "Maar onze Eline is nog keihard aan het knokken voor een goed herstel", aldus het bericht van Ploegendienst. "Wij zijn laatst vanuit onze organisatie van Ploegendienst bij haar op bezoek geweest in het revalidatiecentrum", gaat het bericht verder. "Gelukkig is ze super positief ingesteld en een onwijs sterke vrouw." 

Volgens het bericht is Eline inmiddels thuis, maar zal ze nog een periode hard moeten werken om volledig te kunnen herstellen. "Daar hebben we alle vertrouwen in, maar een beetje extra liefde en support van je favoriete collega's kan nooit geen kwaad toch?"

De organisatie van het festival roept daarom op om een kaartje te sturen naar de revaliderende Eline. "We zouden het supergaaf vinden als jullie allemaal een kaartje sturen waarin jullie onze herstellende collega een hart onder de riem steken. Daar ben je immers ook collega's voor!"

De kaartjes worden gecijferd door de organisatie. "We beginnen bij 1, tot hopelijk wel een paar honderd, zodat ze elke dag van haar herstel een kaartje kan open maken."