Afbeelding
Foto: Ploegendienst

Hartverwarmend: al tientallen kaartjes voor Eline na val van tokkelbaan

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - De oproep van festival ploegendienst om kaartjes te sturen naar Eline, het meisje dat twee maanden geleden viel van de tokkelbaan op het festival, heeft massaal gehoor gekregen. Ploegendienst kreeg al tientallen kaartjes binnen.

Het gaat naar omstandigheden goed met Eline. Het meisje viel twee maanden geleden tijdens Ploegendienst bij de Galderse Meren van de tokkelbaan naar beneden. Op een filmpje dat viraal ging, is te zien hoe haar zekering brak en ze na de val roerloos op de grond bleef liggen.

Ploegendienst deed nooit eerder uitspraken over de identiteit van het meisje of over hoe het met haar ging na de val. "In het kader van respect en goed herstel voor het meisje, Eline, hebben wij er bewust voor gekozen om te zorgen voor zo min mogelijk (extra) commotie in die periode", liet het festival deze week op Facebook weten.  "Maar onze Eline is nog keihard aan het knokken voor een goed herstel. Wij zijn laatst vanuit onze organisatie van Ploegendienst bij haar op bezoek geweest in het revalidatiecentrum. Gelukkig is ze super positief ingesteld en een onwijs sterke vrouw", valt te lezen in het Facebook-bericht.

Eline is inmiddels thuis, maar moet nog hard werken om volledig te herstellen. "Daar hebben we alle vertrouwen in, maar een beetje extra liefde en support van je favoriete collega's kan nooit geen kwaad toch?" Het festival riep mensen op om massaal kaartjes te sturen. Die worden door ploegendienst genummerd, zodat Eline de komende periode iedere dag een kaart kreeg. En aan die oproep werd massaal gehoor gegeven. De eerste tientallen kaarten zijn al binnen. Maar Ploegendienst hoopt op nog veel meer kaarten: 'Hopelijk tot een paar honderd!'

Wil je nog graag een kaartje sturen naar Eline? Dat kan! Het adres is Nikkelstraat 25, 4823 AE in Breda.