Afbeelding

Bredanaars (20 en 25) aangehouden voor vechtpartij en mogelijk aanranding

Door: Hanneke Marcelis Politie

BREDA - Afgelopen nacht zijn om 03.40 uur op de Nassausingel twee mannen, een 25-jarige Bredanaar en een 20-jarige Prinsenbeker, aangehouden. Het duo zou een 21-jarige Roosendaler mishandeld hebben. Ook wordt onderzocht of zij zich aan aanranding hebben schuldig gemaakt.

Het slachtoffer verklaart dat hij met vrienden Palm Parkies bezocht had. Na afloop van het concert voegden twee jongens die het slachtoffer niet kende zich bij de groep. Samen bezochten ze enkele cafés waarna ze richting hun auto liepen die geparkeerd stond op het Chasséveld. 

Aangekomen bij de auto stapten de twee mannen ook in de auto waarmee het vijftal naar Breda was gekomen. Daar ontstond ruzie over, waarna het slachtoffer een duw kreeg en door beide mannen in het gezicht werd geslagen. Terwijl hij op de grond lag, werd hij ook nog door hen getrapt. De vechtersbazen liepen daarna richting de Koepel. Zij werden door de politie als verdachten aangehouden. Het slachtoffer heeft diverse blauwe plekken en een bloedneus.  

Zeden

De (zeden)politie is ook bij het onderzoek betrokken omdat de twee vrouwen in het gezelschap aangifte hebben gedaan van aanranding. Zij zouden in het café door één of beide mannen onzedelijk betast zijn