Rocken met bluesrock-band Voltage tijdens vierde PALM Parkies | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Een vol park tijdens de Handsome Poets op 30 juli.
Een vol park tijdens de Handsome Poets op 30 juli. (Foto: JEROEN NIEUWSTAD)

Rocken met bluesrock-band Voltage tijdens vierde PALM Parkies

  algemeen

BREDA - In de zomermaanden kunnen muziekliefhebbers op hun picknickkleedjes zeven dinsdagavonden op rij genieten van muziek in het Valkenberg. Vanavond is het de beurt aan bluesrock-band Voltage om Bredanaren te voorzien van hun nodige dosis muziek tijdens alweer de vierde editie van PALM Parkies.


Frontman Dave Vermeulen gooide ooit hoge ogen in The Voice. Nu brengt hij met zijn band niet alleen een gezonde dosis Rock & Roll te gehoren, maar ook meer Southern Rock en Americana. Vanaf 19.00 uur zijn de deuntjes van de Brabantse band te horen in het Valkenberg park. Bredanaren kunnen tot 23.00 uur genieten van de muziek én gezelligheid. Deze 

Tekst gaat verder na video
 

In juli beklommen Wild Romance, Van Eigen Bodem, De Bounties en de Handsome Poets het Bredase podium al. De komenden weken is het nog de taak aan El Orquesta Pegasaya, Postmen en The Legends om zich van hun beste kant te laten zien. 

Versnaperingen
Voor een hapje en een drankje kunnen bezoekers terecht bij een van de vele bars en foodtrucks. Nieuw is dit jaar de PICKNICKbar, waar je allerlei verschillende drankjes in een handige verpakking om mee te nemen kunt halen. Daarnaast is er dit jaar ook voor het eerst een tapasschotel beschikbaar. Natuurlijk is het ook toegestaan om drank van huis mee te nemen, zolang het maar niet in glaswerk zit. Tassen worden bij binnenkomst in het park gecontroleerd. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief