Vol Valkenberg geniet van Voltage tijdens vierde PALM Parkies | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Veel Bredanaren kamen een kijkje nemen in het park.
Veel Bredanaren kamen een kijkje nemen in het park. (Foto: Amber Kuijs)

Vol Valkenberg geniet van Voltage tijdens vierde PALM Parkies

  algemeen

BREDA - Het was droog, niet te koud, máár ook niet te warm. Daarop besloten veel Bredanaren gisteravond weer een kijkje nemen in het Valkenberg. Een vol park genoot van het optreden van de Brabantse blues-rockband Voltage tijdens de vierde editie van PALM Parkies. 


Op een kleedje, met een glaasje wijn of bier erbij, genoten muziekliefhebbers van gezonde dosis Rock & Roll. Daarnaast speelde de band ook meer Southern Rock en Americana. Nog nooit eerder gaf de band een optreden tijdens Palm Parkies. Mét succes, veel mensen kwamen een avondje mee rocken met de band. Op de facebookpagina van Voltage is te zien dat ook zij het een geslaagde avond vonden. Frontman Dave Vermeulen kon bezoekers bekend voorkomen van het televisieprogramma The Voice. Daar werd hij in 2016 tweede. 

Tekst gaat verder onder foto

Naast het grote optreden, staat Planet Disco iedere week op het picknickpodium. Daar bouwen zij, samen met Bakfiets Soundsystem, altijd een klein feestje naast de fontein. Veel van de aanwezigen wagen daar met plezier een dansje. 

Line-up
In juli beklommen Wild Romance, Van Eigen Bodem, De Bounties en de Handsome Poets het Bredase podium al. De komenden weken is het nog de taak aan El Orquesta Pegasaya, Postmen en The Legends om zich van hun beste kant te laten zien.