Het park tijdens het optreden van Voltage.
Het park tijdens het optreden van Voltage. (Foto: Amber Kuijs)

Valkenberg in Zuid-Amerikaanse sferen tijdens vijfde Palm Parkies

  algemeen

BREDA - Wil je nog even het gevoel dat je op vakantie bent? Begeef je dan vanavond in Zuid-Amerikaanse sferen tijdens de vijfde editie van Palm Parkies. El Orquesta Pegasaya zorgt ervoor dat jij heerlijk kan swingen in het Valkenberg Park. 


Tijdens een koele, maar droge avond kunnen muziekliefhebbers genieten van een van de oudste, nog bestaande, salsagroepen van Nederland. El Orquesta Pegasaya trad bijvoorbeeld op tijdens het afscheid van Beatrix in 2013. Bezoekers kunnen rekenen op de beste Salsa, Cumbia, Merengue en Bachata. Die vrolijke muziek is garantie voor een gezellige avond.

Tekst gaat verder na video

Daarnaast ondersteunen dansschool Bailamos Latino en dansorganisatie Latin Club en Events de avond met gratis workshops vanaf 19.30 uur, een dansvloer en een informatiemarkt over dansen. DJ Johnny B zorgt voor de perfecte warming-up. Naast het grote optreden, staat Planet Disco weer op het picknickpodium. Daar bouwen zij, samen met Bakfiets Soundsystem, altijd een klein feestje naast de fontein. 

Line-up
In juli beklommen Wild Romance, Van Eigen Bodem, De Bounties en de Handsome Poets het Bredase podium al. Vorige week stond de bluesrock-band Voltage op het podium. De komenden weken is het nog de taak aan Postmen en The Legends om zich van hun beste kant te laten zien. 

Versnaperingen
Voor een hapje en een drankje kunnen bezoekers terecht bij een van de vele bars en foodtrucks. Nieuw is dit jaar de PICKNICKbar, waar je allerlei verschillende drankjes in een handige verpakking om mee te nemen kunt halen. Daarnaast is er dit jaar ook voor het eerst een tapasschotel beschikbaar. Natuurlijk is het ook toegestaan om drank van huis mee te nemen, zolang het maar niet in glaswerk zit. Tassen worden bij binnenkomst in het park gecontroleerd. 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief