Foto: Go Fund Me

Ruim 900 euro opgehaald voor zieke Declan

BREDA - Afgelopen week werd een doneeractie voor Bredanaar en NAC-supporter Declan opgezet. De 25-jarige strijdt tegen kanker en ligt op dit moment in het ziekenhuis. Vanwege zijn situatie kan hij niet werken en kan hij volgens de Breda Loco's wel een 'financieel steuntje in de rug gebruiken'. Er is in twee dagen tijd al 919 euro opgehaald.


Onder meer werd door Breda Loco's opgeroepen om Declan te steunen. "Een van onze vrijwilligers Declan die het echte NOAD al te vaak heeft moeten inzetten om kanker te overwinnen heeft hulp nodig", schrijven zij op Instagram. "Wij willen oproepen dat alle NAC supporters even kijken of ze iets kunnen missen voor onze Declan Tennant en via de link in onze bio een donatie willen doen." 

Op de pagina van de doneeractie is te lezen dat Declan op zijn negende werd gediagnosticeerd met leukemie, waar hij na drie jaar chemotherapie van werd genezen. Vorig jaar, op zijn 24ste kwam de ziekte terug en kreeg hij testikelkanker, waarna hij na het verwijderen van een van de testikels schoon werd verklaard. Een paar maanden later werd echter weer testikelkanker geconstateerd en heeft de kanker zich nu ook verspreid naar zijn maag. Een heftige chemotherapie als gevolg. Hij heeft zeker nog drie maanden de tijd nodig om te herstellen en kan niet werken.

Wil je ook een donatie doen? Dat kan hier

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een van onze vrijwilligers Declan die het echte NOAD al te vaak heeft moeten inzetten om kanker te overwinnen heeft hulp nodig. Helaas ligt hij nu weer in het ziekenhuis en kan hij wel een financieel steuntje in de rug gebruiken, aangezien hij geen inkomsten heeft doordat hij niet kan werken i.v.m. het herstellen van kanker. Wij willen oproepen dat alle NAC supporters even kijken of ze iets kunnen missen voor onze Declan Tennant en via de link in onze bio een donatie willen doen. Alle kleine beetjes helpen! Hup NAC en hup Declan! https://www.gofundme.com/f/4968dr-declans-cancer-battle?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fb_co_campmgmtbnr_m

Een bericht gedeeld door Breda Loco's (@bredalocos) op

Mura Kuijpers


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief