De auto waarin het tweetal reed is in beslag genomen.
De auto waarin het tweetal reed is in beslag genomen. Foto: Tom van der Put

Man en vrouw aangehouden voor bedreiging van vier personen in Bavel

Door: Amber Kuijs Politie

BAVEL - Een man en een vrouw zijn vanmiddag op De Leeuwerik in Bavel aangehouden op verdenking van bedreiging. Eén of beide verdachten hebben mogelijk naar vier personen bedreigingen geuit. 

De man en de vrouw kwamen naar Bavel voor een civiele kwestie. Eén of beide verdachten hebben mogelijk naar vier personen bedreigingen geuit. De politie heeft het tweetal rond 13.30 uur op De Leeuwerik aangehouden. Het gaat om een 33-jarige man en een 18-jarig meisje, waarvan bij allebei de woonplaats niet bekend is. Het tweetal zit vast voor verhoor. 

Het is onduidelijk wat er precies gebeurd is. De aangifte wordt door de politie opgenomen. De auto waarin de verdachten reden is door de politie in beslag genomen voor onderzoek. Het voertuig werd mogelijk gebruikt bij de bedreiging c.q. poging tot doodslag. Agenten vonden de bumper van de auto bij een staldeur. De bestuurder heeft mogelijk op een of meerder mensen in willen rijden. Daarnaast zijn er woordelijke bedreigingen geuit over een bom en een vuurwapen. Het terrein is onderzocht. Er zijn geen vuurwapens aangetroffen. 

De auto waarin het tweetal reed is in beslag genomen.
De auto waarin het tweetal reed is in beslag genomen.