Dream Village 2017
Dream Village 2017 Foto: Vinnie de Laat

Aftellen tot tienjarig jubileum Dream Village

Door: Robbert Temmen Cultuur

BREDA - Dancefestival Dream Village bestaat dit jaar tien jaar en keert in het weekend van 30,31 augustus en 1 september terug naar het terrein aan de Lage Aard in Bavel, waar het al sinds 2016 jaarlijks wordt gehouden. Duizenden dance-liefhebbers maken zich ook dit jaar op voor drie dagen lang knallen op muziek uit de hardcore, hardstyle en techno scene.  

De organisatie schrijft op hun website dat het tienjarig jubileum groots wordt aangepakt. "We halen alles, maar dan ook écht ALLES uit de kast om een onvergetelijke editie neer te zetten. Zorg dus dat je het grote jubileum spektakel niet mist, want bijzijn is meemaken." Ook dit jaar is er in de line-up naast de bekende artiesten plaats voor lokaal en regionaal dj-talent. Zo staan onder andere de Bredase dj's Naffz, Boris Smith en Dina van Diest op een van de zeven podia's. 

Ook is het mogelijk om op een camping te verblijven in de buurt van het festivalterrein. Zo kun je alle dagen van Dream Village meepakken. Op de website van het festival is te zien dat er verschillende slaapmogelijkheden zijn. Zo is er keuze uit een heuse tipi, een kartent (tent gemaakt van karton) of een 'dream lodge'.