OLV rouwt om overleden leerlinge (15) | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda

OLV rouwt om overleden leerlinge (15)

BREDA - Het Onze Lieve Vrouwelyceum rouwt om het overlijden van hun 15-jarige leerlinge Megan. Het meisje kwam maandag om het leven na een steekincident in een woning aan de Bilderdijkstraat. 


"Vandaag, 19 augustus 2019, ontvingen we het trieste bericht van het overlijden van onze 4 havo leerlinge", schrijft het OLV maandag op hun website. "We wensen als schoolgemeenschap haar familie, vrienden en iedereen op het OLV veel sterkte."

Steekincident

In een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda vond maandagmiddag een steekincident plaats. In de woning werd een zwaargewond meisje aangetroffen. Zij is aan haar verwondingen overleden. Elders in Breda werd een minderjarige verdachte aangehouden. 

Er waren veel hulpdiensten op de been. In de straat stonden rond 15.00 uur minimaal negen politievoertuigen. Een uur later is een groot deel daarvan vertrokken. Ook kwamen er twee ambulances en een traumahelikopter ter plekke. Deze zijn even na drie uur weer vertrokken.

Bloemen 

Bij de woning aan de Bilderdijkstraat zijn dinsdagochtend bloemen weggelegd. De woning is nog steeds afgezet. Op de deur zit een zegel van de politie. Het onderzoek is voorlopig nog in volle gang. 


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief