Jongeren herdenken bij steekincident overleden Megan | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Perry Roovers

Jongeren herdenken bij steekincident overleden Megan

BREDA - Een groep jongeren kwam dinsdagmiddag op het veldje tussen de Langedijk en de Roland Holststraat bijeen om de 15-jarige Megan te herdenken. Zij kwam maandagmiddag om het leven na een steekincident in een woning aan de Bilderdijkstraat. 


Het overlijden heeft veel losgemaakt in de buurt. Ook op het Onze Lieve Vrouwelyceum, waar Megan in 4 havo zat, werd geschokt op het nieuws gereageerd. De politie zette dinsdagmiddag tafels neer nabij de Bilderdijkstraat, zodat iedereen met elkaar in gesprek kon gaan. Ook burgemeester Depla was aanwezig. Bij de woning waar Megan maandagmiddag werd neergestoken zijn verschillende bosjes bloemen weggelegd. Jongeren zoeken steun bij elkaar. 

Burgemeester Paul Depla bij de woning waar maandag Megan (15) overleed

Steekincident

Maandagmiddag vond het steekincident plaats in de woning aan de Bilderdijkstraat. In de woning trof de politie een zwaargewond meisje aan. Hulp mocht niet meer baten. Ze overleed aan haar verwondingen. Elders in Breda werd een minderjarige verdachte aangehouden. Dinsdagmiddag bevestigt de politie dat het slachtoffer en de verdachte bekenden zijn van elkaar. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief