Weerbericht Breda: Woensdag regen en wind, maar dit weekend nazomeren | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Bredavandaag

Weerbericht Breda: Woensdag regen en wind, maar dit weekend nazomeren

BREDA - Het is regenachtig en grijs in Breda vandaag. Ook de komende twee dagen is er nog kans op een bui, maar daarna lijkt het nazomeren te beginnen. Vooral zondag lijkt een prachtige dag te worden met maximaal 23 graden en zon.


Het is grauw en grijs in Breda. Op de Grote Markt lopen mensen onder hun paraplu gehaast naar huis bestemming. De sfeer is dan ook ver te zoeken. Maar komt snel verandering in. Want terwijl het vandaag bijna de gehele dag regent in Breda, breekt komende dagen de zon steeds vaker door.

Morgen stijgen de temperaturen al. Dan wordt het maximaal 21 graden, meldt Weeronline. Vrijdag is er ondanks de aangename temperatuur en de zon die af en toe doorbreekt wel nog kans op een bui. Maar vanaf zaterdag verandert het weerbeeld compleet. Dan lijkt het echte nazomeren te kunnen beginnen. Zaterdag is het zonnig en maximaal 19 graden, en zondag is het opnieuw zonnig en stijgt het kwik zelfs tot 23 graden. En dat is goed nieuws voor veel Bredase evenementen. Zo vindt dit weekend Breda Barst, die Tien van 't Aogje en Open Monumenten plaats.

Ook de rest van de week laat de zon zich regelmatig zien, en dalen de maximale temperaturen niet verder dan 20 graden. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief