Foto: Perry Roovers

Keukenzaak doneert nieuwe keuken aan ouders van doodgestoken Megan

BREDA - De ouders van Megan krijgen hun zo vurig gewenste nieuwe keuken. Enkele dagen geleden startten vrienden een doneeractie op, om de ouders van het meisje dat werd doodgestoken door een klasgenootje financieel te steunen. Eén van de doelen was genoeg geld ophalen voor een nieuwe keuken, omdat Megan daar overleed. Ad Wildhagen van Keukenstudio Wildhagen reageerde meteen toen hij dat las: 'Wij gaan zorgen dat er een nieuwe keuken komt.'


De brief waarin de vrienden van de ouders van Megan oproepen om te doneren, werd op LinkedIn al ruim 150 keer gedeeld. Ook werden er vele reacties onder geplaatst. Eén daarvan is van Ad Wildhagen. Hij is keukenarchitect bij Wildhagen Design Keukens, en kwam met prachtig nieuws voor de ouders van Megan. "In samenwerking met onze leveranciers gaan wij zorgen dat er een nieuwe keuken komt..." 

De actie van Ad kan op veel mooie reacties rekenen. "Geweldige actie", en 'Kippenvel", wordt erbij geschreven. Ook Dennis Nouwens, één van de vrienden die de actie opstartte, reageert blij. "Geweldige reactie Ad."

Megan

De 15-jarige Megan overleed drie weken geleden nadat ze in haar eigen woning werd neergestoken door een klasgenootje. Enkele dagen geleden startten vrienden van de ouders van Megan een doneeractie op, om de ouders uit de financiële problemen te houden. Zo waren de kosten voor de uitvaart hoog, en had de moeder van Megan een nieuwe keuken nodig omdat zij graag in haar woning wilde blijven wonen vanwege alle herinneringen die ze er heeft aan haar dochter.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief