Foto: Perry Roovers

Stichting Kielegat heeft nieuwe nar gevonden: 'Nu nog nieuwe vrijwilligers'

BREDA - De Stichting Kielegat heeft haar nieuwe nar gevonden. Er kwamen veel aanmeldingen binnen, waaruit de stichting een geschikte kandidaat heeft kunnen kiezen. Maar dat wil niet zeggen dat alle taken nu vervuld zijn. Want de stichting is nog hard op zoek naar extra vrijwilligers. Daarom houden zij op 25 september de Kielegatse Komdurbij. 


Ben jij een carnavalsvierder in hart en nieren? En lijkt het je leuk om eraan mee te werken om carnaval in het Kielgat nog leuker te maken? Of vind je het juist gewoon leuk om een kleine bijdrage te leveren aan het grote feest? Dan moet je om 25 september vanaf 19.30 uur in café Publieke werken zijn. Daar wordt de Kielegatse Komdurbij georganiseerd. Je maakt kennis met vrijwilligers van de diverse commissies binnen de Stichting Kielegat. Zo kun je zelf zien of er een cluppie is waarbij je je zou willen aansluiten. 

Het Kielegat is onder andere op zoek naar reporters, fotografen, begeleiders van de jeugdprins- en prinses en juryleden voor de optocht. En dat is slechts een greep uit de selectie. Benieuwd naar wat jij voor het Kielegat kan betekenen? Kom 25 september tussen 19.30 uur en 21.30 naar naar de Komdurbij. Aanmelden kan bij hr@carnavalbreda.nl

FOTOSERIES