In het zonnetje genoten vele Bredanaars van Breda Barst.
In het zonnetje genoten vele Bredanaars van Breda Barst. (Foto: Wesley van der Linde/GroenNieuws.nl)
Fotoalbum

Vele Bredanaars genieten in het zonnetje van Breda Barst

  algemeen

BREDA - De afgelopen dagen werd er hard gewerkt aan de opbouw van het evenement, maar vandaag was het dan eindelijk zover. De eerste dag van Breda Barst is vanmiddag van start gegaan. Het Valkenberg staat heel dit weekend in het teken van het gratis toegankelijke muziekfestival. Zie hier de foto's van de zaterdagmiddag! 


Het festival trof het dit jaar met het weer. Vanwege de zonnige weersverwachtingen kwamen veel Bredanaars een kijkje nemen in het park. Dat resulteerde in een gezellige middag vol muziek en andere activiteiten. Maar het feest is nog niet voorbij. Tot vanavond 23.00 uur kunnen muziekliefhebbers nog genieten van optreden op een van de vier podia. Ook kan er meegedaan worden aan diverse activiteiten en kunnen de buikjes gevuld worden bij de 'Snekplek'. 

Zo treden op het hoofdpodium vanavond nog Blackwave, Indian Askin en Goose op. Bij de Spaanse Kraag kan er nog genoten worden van Soul Grip, For I Am King, Slow Crush. Gedanst worden kan er zeker bij de Suikerbeat Stage met Iggy P, Lövestad en SHMLSS. En last but not least, bij de future stage kan vanavond nog genoten worden van jong talent. 

Zie het hele programma hier

 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief