Foto: Handhaving Breda

Amsterdamse handhavers Frans en Anil bezoeken Breda

BREDA - In Breda keken ze donderdag even raar op toen de Handhavers Frans & Anil uit Amsterdam een bezoekje brachten aan de Handhavers van de gemeente Breda. Tijdens een rondleiding rond het station is er veel ervaring uitgewisseld. 

Hoewel er in Breda geen eigen Team Openbaar Vervoer is, wordt er goed samengewerkt tussen de politie en BOA's van de verschillende diensten. Door middel van een 'pop-up' zijn de diensten regelmatig goed aanspreekbaar voor de reizigers op het station. 


Pop-up

Maandag 9 september opende politieteam Markdal en de afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM), in samenwerking met de NS, een pop-up politiebureau in een leegstaande ruimte in de gang onder het station. Nog tot morgen staan er agenten en medewerkers Veiligheid & Service van de NS op het station om op een laagdrempelige manier in contact te komen met reizigers. 

In de pop-up post staan tussen 13.30 en 22.00 uur agenten van politieteam Markdal en van de Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM). Daarnaast staan er ook medewerkers Veiligheid & Service van de NS. De wijkboa van de gemeente Breda is er ook regelmatig te vinden.

FOTOSERIES