Foto: Wesley van der Linde
Fotoalbum

Compleet vernieuwde Mezz opent op feestelijke wijze haar deuren

BREDA - Miste jij de afgelopen maanden de Mezz ook zo? Dat is sinds gisteravond niet meer nodig. De compleet vernieuwde Mezz opende na een verbouwing van een half jaar de deuren in het bijzijn van wethouders Marianne de Bie en Paul de Beer.


Gisteravond kreeg de Belgische elektropopgroep Vive la Fête als eerste de eer om het nieuwe podium te betreden. Het hele weekend staat nog in het teken van de frisse start. Vanavond treden Friends en Antwerp Gipsy-Ska Orkestra op. De beurt is morgen aan Master + Sunlord + Apsara + Cemetery + Lefutray en 80's Verantwoord. Het Ska Matinee: Mark Foggo + Skippabeat + Skavuiten en Supersister Projekt 2019 testen het nieuwe podium zondag uit. 

Naast alle spetterende optredens opent het poppodium morgen tussen 11.00 en 15.00 uur de deuren voor publiek. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in het pand. Daarnaast kunnen ze genieten van een kop koffie met gebak of een biertje in het nieuwe popcafé.

Verbouwing
Tijdens de verbouwing is er een hoop veranderd aan poppodium de Mezz. Er is een heuse 'molshoop' gemaakt, waarmee een extra ruimte is gecreëerd. Daarin zit een opslag en een nieuwe personeelsruimte met toiletten. Bij de ingang, kun je nu links of rechts langs de kassa lopen. Daarnaast zijn er elektronische lockers geplaatst. Het poppodium is daarnaast overgestapt op een pin-only systeem. De grote zaal heeft ook een nieuwe inrichting, maar kan nog steeds dezelfde capaciteit aan mensen kwijt, namelijk 600. 

FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief