De weg is tussen 00.00 en 05.00 afgesloten.
De weg is tussen 00.00 en 05.00 afgesloten. (Foto: Stockphoto / Archief de Bode)

A16 tussen knooppunt Galder en grens met België afgesloten voor werkzaamheden

  algemeen

BREDA - De A16 richting Antwerpen is in de nacht van woensdag op donderdag 24 oktober tussen knooppunt Galder en de grens met België afgesloten. Hierdoor is de parkeergelegenheid en het tankstation bij Hazeldonk niet bereikbaar. Rijkswaterstaat voert die nacht onderhoudswerkzaamheden uit. 


De A16 tussen Galder en de grens van België is morgenavond vanaf 00.00 uur richting Antwerpen afgesloten voor verkeer. Hierdoor is ook parkeergelegenheid Hazeldonk, het aangrenzende tankstation en de op- en afrit richting het industrieterrein niet bereikbaar. Donderdagochtend kan iedereen vanaf 05.00 uur zijn weg weer over de A16 vervolgen. 

Het verkeer wordt door middel van gele borden omgeleid. Dit gaat via de A58 bij Roosendaal en de A4 bij Bergen op Zoom. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van een half uur. 

Onderhoud
Rijkswaterstaat voert die nacht onderhoudswerkzaamheden uit aan de A16 tussen knooppunt Galder en de grens met België. Dit gaat om regulier onderhoud dat het wegennet nodig heeft zoals zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail.