Afbeelding
Foto: Wesley van der Linde

Grote werkzaamheden aan wegen in Mastbos van start

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA  - De werkzaamheden aan de Burgemeester de Manlaan zijn vandaag van start gegaan. De weg zal tot en met begin december afgesloten zijn. Voor leden van Sprint en BH&BC wordt het komende tijd even behelpen. Sprint roept leden op om zoveel mogelijk met de fiets te komen tijdens de werkzaamheden.

Vandaag is aan de Burgemeester de Manlaan begonnen met het verwijderen van het asfalt van de weg voor de grootschalige rioolwerkzaamheden. In totaal wordt er ruim anderhalve maand gewerkt. Daarbij wordt ook de kruising Overaseweg, Burgemeester de Manlaan en Dr. Schaepmanlaan aangepakt. Op 16 december moeten alle werkzaamheden afgerond zijn. In de tussentijd worden omleidingsroutes ingesteld. 

Voor atletiekvereniging Sprint en Hockeyvereniging BH&BC zijn de werkzaamheden vervelend. Zo is het parkeerterrein van Sprint 's avonds beperkt toegankelijk, en alleen wanneer de werkzaamheden dat toelaten. Op de fiets zijn de verenigingen wel te allen tijde te bereiken, omdat die over het voetpad kunnen. Sprint roept haar leden dan ook op om voor zover dat mogelijk is de komende weken zovele mogelijk met de fiets te komen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding